BERMINAT UNTUK MELANGGAN ATAU MENCUBA PRODUK SKINCERITY, SILA KE LINK DI BAWAH:


ANDA BOLEH MELANGGAN PRODUK ATAU MENJADI AHLI UNTUK PROGRAM NETWORK MARKETING BERSAMA SKINCERITY (BUAT DUIT DENGAN SKINCERITY)

GUNAKAN I.D. ADMIN UNTUK TUJUAN PEMBELIAN ATAU MENDAFTAR AHLI : 206396

PRODUK REVOLUSI KECANTIKAN TERBAIK 2013
DENGAN KONSEP NFR-NOT FOR RESALE
PELUANG MENJANA PENDAPATAN USD10 000 MINGGUAN DENGAN SKINCERITY BUSINESS PLAN!!


Saturday, 19 October 2013

Leader lain pun tabik derrr dengan plan skincerity!!! - plan MLM yang tulen meramaikan jutawan Malaysia.

PLAN MLM TULEN - INCOME YANG BOLEH DIWARISI KE ANAK CUCU

Hari ini , keluar dari dunia kebiasaan.. berfikir dengan cara yang berbeza dari hari-hari biasa dan perkara-perkara biasa...

Kerja dari rumah, part time di rumah, tiba-tiba income dalam bank tiap-tiap minggu mencecah angka puluh ribu...di mana kebenarannya..

Skincerity business plan,...ini yang nak saya kupaskan. Plan MLM yang tulen.

Ringkasnya menjadi Diamond dengan 10 sumber pendapatan. 1 /10 adalah daripada 'retail' produk. Manakala 9/10 lagi adalah daripada sumber rangkaian. Bukan calang-calang diamond. Tapi Diamond yang bersinar dengan poket penuh tiap masa..(senyum) Saya berkata sedemikian sebab banyak diamond dari plan lain ada yang saya jumpa sedang buat taik hutang di merata-rata tempat. Di situ teserlahla betapa plan yang didukung tidak mampu menjana pendapatan yang mudah dan se-gah seperti yang sepatutnya.

Plan income di Nucerity di bayar secara mingguan,untuk pelbagai jenis bonus rangkaian. Ada masa, kita sendiripun terperanjat melihat angka yang di bank in. Bukan apa, kita tak aggresif dalam menjaja produk, tapi kerjasama rangkaian membawa kepada residual income yang menarik.Kadangkala tanpa kita sedari.

Untuk berstatus Diamond, blue diamond hanya mengambil masa beberapa belas minggu,cukup mengkagumkan. skincerity adalah produk yang boleh dikatakan baru saja menembusi pasaran Malaysia. Masih belum dilancarkan. Tapi, plan perniagaannya adalah antara yang termudah untuk dicapai sehingga melahirkan insan-insan yang mendapat income mingguan mencecah puluhan ribu ringgit.. TAK TIPU LANGSUNG DERR!;) masuk, masuk, dan terus masuk.. duit la.Ini bukan money game. Ia cuma plan bisnes yang sangat adil dan pemurah untuk dinikmati oleh upline dan downline yang mematuhi sistem yang disarankan.

Produk skincerity memang tidak dapat kita nak nafikan lagi kehebatannya, Dengan ternobatnya sebagai Best Selling Revolutionary Beauty product 2013, telah menunjukkan ia bukan calang-calang produk. Diterima oleh pengguna sebagai produk kegemaran ramai. Yang paling penting,ia hanya terdapat di Nucerity sahaja. Berpaten. Tidak ada produk yang seumpamanya yang terhasil oleh syarikat lain. Digunakan ke atas kulit untuk tujuan klinikal dan kosmetik. Daripada luka kecil, lecur, penyakit kulit, hinggalah kepada parut dan kedut. Digunakan dari peringkat bayi hingga golongan berusia emas Sangat efektif dan bahan yang digunakan dari sumber organik (bahan yang meresap ke dalam kulit).yang nak cantik, skincerity menghasilkan kulit yang glow, sihat dan tanpak muda.

Berapa minggu lepas,saya dihubungi (whatsapp je) oleh seorang leader dari sebuah kompeni yang memang sangat popular, dan memberi fokus utama kepada jualan produk. Malah model produknya yang merupakan seorang artis realiti T.V. menaikkan lagi rating jualan produk tersebut. Tak di nafikan juga produk tersebut antara yang terbaik.Tetapi, ia lebih kepada retail.Malah telah bertahun bertapak di Malaysia. Sudah ramai 'player' di seluruh negara. Leader yang menghubungi saya ini,ternyata bukan sembarangan  kerana 'sales' yang dilakukan tiap-tiap bulan dengan produk sebelum ini mencapai 60k-80k bulanan. Masih aktif memperjuangkan produknya, namun mahu membuka langkah mencari pelaburan baru dengan produk yang baru.

katanya, hasil pemerhatian yang dibuat, beliau dapati Skincerity adalah produk yang sangat bagus dan berpotensi besar untuk meletup. Tiada produk yang seumpama dengannya dalam masa sekarang ini.Maka,beliau meminta penjelasan bisnes plan Skincerity.Sudah tentu lah ada perbezaan dan kelainan. Kelainan itu memberi tarikan yang lebih kepada nya.Cycle income mingguannya sangat berbeza daripada plan yang diusahakan sebelumnya. Soalan demi soalan diajukan, semakin lama beliau semakin berkobar, tak sampai 2-3 hari beliau closed dengan 18 botol skincerity.

Saya melihatnya sebagai seorang yang bersemangat tinggi dan pernah menghasilkan rekod yang mengkagumkan. Jadi, saya perlu aturkan sesuatu yang lebih menarik, mendedahkan beliau dengan teknik-teknik yang akan memudahkan cita-citanya menjadi Diamond bersinar. Saya aturkan pertemuannya dengan seorang 'mahaguru' yang telah mengutip hasil jutaan ringgit dari industri MLM. Orang yang saya panggil guru ini merupakan orang melayu pertama yang membuat plan MLMnya sendiri suatu masa dahulu, dan telah hampir 20 tahun bergelumang dalam bidang ini. Beliau tidak hanya berlegar dalam dunia pasaran Malaysia, malah luar negara.Asas kerjanya simple. dan tidak complicated.Mendapat ilmu dari seorang mahaguru berpengalaman memang sangat lain auranya. Tiada tekanan, tiada tolak menolak supaya menjual dengan lebih banyak,tetapi lebih kepada memberi jalan dan inspirasi untuk kita mencapai kejayaan dengan jalan yang tidak melencong.

Hasilnya, memang tidak mengecewakan. seperti yang dijangka,perjalanan leader ini mula berjalan lancar dan bakal meletup;)

            kemudian, saya diperkenalkan pula dengan seorang Diamond daripada sebuah kompeni yang memang lah sangat-sangat popular dan glam buat waktu ini.Dengan sales yang mencapai 100k sebelum ini, beliau bukan insan hangat-hangat tahi ayam, tetapi seorang yang berjiwa leader. Hasil penelitiannya tentang skincerity, memberinya satu tarikan, terutama cycle income mingguan yang terdapat dalam plan Nucerity ini. Setelah beberapa hari penerangan,(secara online saje), beliau closed dengan 18 botol. Dan saya turut memperkenalkan Diamond ini dengan mahaGuru MLM berpengalaman supaya beliau dibimbing sebaik-baiknya Supaya beliau mencapai status diamond kurang 3 bulan dan tak menunggu sehigga bertahun, supaya beliau merasa nikmat menjadi Diamond sebenar dalam rangkaian ini, yang berpendapatan mingguan mencecah puluhan ribu.Tidak mengharap kepada keuntungan retail semata-mata..Tidak mengharap kepada bonus retail semata-mata..

Hari ini, telah membuktikan langkah ini adalah yang terbaik. Apabila sorang leader muda diletak bawah pantauan seorang Mahaguru MLM, prestasinya adalah superb! betul-betul superb. Belum sebulan, beliau sudah mampu untuk menjejak ke rank yang lebih tinggi. Sangat mengujakan.:)


           Bagi anda yang berhadapan dengan dilema ,memilih produk atau kompani untuk diceburi, jangan lepaskan peluang yang jarang-jarang datang, sertai saya di Nucerity International, kompani yang bertaraf multibillion dollar, sangat low profile tapi plannya telah menghasilkan ramai diamond dari kalangan suri rumah di U.S, di sini, di Malaysia, jutawan dan bakal jutawan semakin bertambah dengan mengikuti plan income Nucerity , mudah dicapai dan bukan hanya angan-angan kosong. Anda daftar, anda ikut sistem yang disarankan, tidak ada kekecewaan yang akan singgah lagi dalam pencarian anda di dunia MLM.

Anda ingin mencari pendapatan di rumah? tak perlu ke pejabat setiap hari? tidak terkongkong dengan masa? income yang terbukti memang bukan ciput-ciput tanpa perlu anda  melakukan retail secara solo(menjaja barang sampai bila anda nak capai cita-cita meramaikan jutawan di Malaysia?).

hubungi saya/ whatsapp/msg ke 019-5488047 untuk keterangan lanjut. 
Untuk daftar terus ke program yang membolehkan anda merasa cycle pendapatan mingguan yang lumayan dengan menjadi pengguna produk Skincerity!:) 


p/s: next saya akan menulis pengalaman saya bersama seorang peniaga biasa dan suri rumah yang telah mendaftar dengan Nucerity. REALITI HIDUP, BUKAN REKAAN SEMATA.

Monday, 26 August 2013

PLAN MARKETING YANG TELAH BERUBAH MENJADI PELABURAN NETWORK ALAF BARU


 BERTUKAR KEPADA PELABURAN DALAM NETWORKING!!!

MENGAPA PELABURAN DALAM NETWORKING ?

Salam pembuka bicara.....
 Setelah hampir 3 bulan plan ini diperkenalkan, ia telah mendapatan sambutan dikalangan 'leader-leader' besar dari perusahaan kosmetik, perusahaan kesihatan,ahli akademik, golongan profesional,Bekas Owner sebuah perusahaan 'direct Selling' serta beberapa orang Networker MLM yang lain. Namun perkembangannya masih sangat  baru. Kita berada di momentum yang sedang pesat berkembang, bukan dalam momentum yang mendatar atau keadaan yang sudah tepu . Keadaan ini ,peluang ini harus diambil kerana ia tidak akan berada dalam keadaan ini untuk selama-lamanya, '1st come, 1st serve'. Siapa cepat dia dapat.

Skincerity memberi penekanan yang keras terhadap konsep NFR. kerana ia adalah hampir 100% merupakan Network Marketing dan langsung tiada kena- mengena dengan 'Direct Selling' atau Jualan langsung.Cuma, ia mengamalkan konsep sepenuhnya E-commerce, maka terdapat dua cara jual beli melalui internet yang mendatangkan keuntungan secara online .

Kelebihan pelaburan dalam bentuk ini:

- Tiada masalah Money Laundering, kerana ia bukan nya Skim Cepat Kaya atau permainan wang haram.

- Tiada masalah bersangkut dengan kejatuhan ekonomi dunia atau kelembapan jual beli stok seperti di BSKL.

- Penjanaan income tetap mingguan  lebih daripada RM 500 000 / seminggu. Ini kerana ia tiada 'flushing'. Malah, pada peringkat awal, sudah boleh menikmati pendapatan tetap mingguan RM1500/mingguan. Semua ini bergantung hanya kepada pelaburan sekali seumur hidup , Network, dan Autoship sahaja.tidak perlu menjual produk.

- Tidak perlu menjual atau terpaksa terus menjual barang untuk menjana pendapatan.Keuntungan adalah 100%, memandangkan dalam program 'Initial 28 Days', ditunjukkan cara bagaimana nilai yang anda gunakan di awal pembelian,  dibayar semula kepada anda. 

- Modal yang diperlukan adalah sangat rendah untuk menjana pendapatan tetap yang sangat tinggi. Kita boleh menikmati pendapatan tetap tanpa pergi pejabat 8 a.m -5 p.m,tanpa menjual produk,tetapi dengan hanya mengunakan network ,semuanya boleh berlaku. 

RESIDUAL INCOME VS. DIRECT SELLING

(DIRECT SELLING)


-Perlu menjual tanpa henti

-Lambakan produk / stokis sana sini

-Permainan harga (rebut customer)

-Upline buli dowline by volume sale

-Trap (rat race)


-Totally mengkayakan orang atas.

(RESIDUAL INCOME)DENGAN SKINCERITY

-TIADA DIPASARAN TERBUKA (NFR-not for resale)

-Autoship 2 botol (tiap bulan)

-Meramaikan pengguna yang melabur.

-Pendapatan melalui Network dan bonus-bonus.

-Income (weekly without working)

-Untuk orang atas berjaya, mesti pastikan orang bawah berjaya sama (duplikasi di contohi.)

Robert T. Kiyosaki in his book ‘Network Business for 21st Century’
‘ The miss conception about Network Marketing is Selling. To earn a Passive and Residual Income like Owner of KFC or McDonald is to build ‘A Network of user with an Autoship.
(WE BUILT OUR INCOME USING AUTOSHIP)



Carta pendapatan di bawahmenyimpulkan pendapatan dalam skincerity minimummya.




Sunday, 18 August 2013

BERKONGSI TESTIMONI DARI RAKAN-RAKAN NUCERITY MALAYSIA :)

 SALAM KEPADA SEMUA PELAWAT BLOG INI. hari ni saya nak share testimoni rakan2 yang dah pun berselerakan menggunakan Skincerity dalam penjagaan kulit harian mereka. Ia bukan sahaja digunakan untuk tujuan kecil, malah mampu manandingi rawatan Laser dan BOTOX. padahal ia hanya berasal dari dua sahaja bahan organik tumbuhan. Apa yang menyebabkan ia lebih efektif ialah teknologi yang digunakan di mana bendalir badan kita digunakan atau difokus pada kawasan yang bermasalah untuk tujuan pemulihan. Ini termasuklah rawatan untuk kulit pesakit Diabeteas , Kanser Kulit , Parut, Luka kecil, Luka kebakaran, Kemalangan, digigit serangga , getah racun dari pokok dan sebagainya.
 Keberkesanan Skincerity terhadap kulit telah terbukti 
 Untuk pengetahuan semua, pada tahun 2004 di U.S
Skincerity hanya boleh didapati dengan nasihat doktor ( prescription medicine)
KEmudiannya ia telah dikomersialkan sebagai Produk kesihatan dan kecantikan kulit melihat hasil penggunaan yang menakjubkan serta bahan yang digunakan adalah sangat selamat dari bahan Organik dan bukan kimia berbahaya..

    

Friday, 12 July 2013

BAHAN -BAHAN UTAMA DIGUNAKAN DALAM PENYEDIAAN SKINCERITY



Skincerity sebenarnya mempunyai beberapa bahan aktif utama. Ia terbahagi kepada dua bahagian:

1.BAHAGIAN YANG MEMBALUTI (MASKER)

Skin-coating polymers
Acetone

2. BAHAGIAN YANG MENYERAP

Vitamin E organic
Vitis Vinifera (grape seed oil)
Natural Moisturizer


1.BAHAGIAN YANG MEMBALUTI (MASKER)


-skin-coating polymers Ia menghasilkan lapisan yang maha nipis, bersikap flexible dan lapisan pembalut yang boleh bernafas.Pembalut tersebut berfungsi untuk berjam-jam lamanya dan ia seolah-olah kulit kedua kita.

- Acetone bahan yang sangat penting dan mempunyai banyak kegunaan;
*mengeringkan masker dalam 2-3 saat, tersejat ke udara, dan menghasilkan lapisan kering yang sangat nipis.
* mengeringkan dengan pantas kemudian membentuk lapisan nipis yang seolah-olah kulit kedua dan mempunyai lubang-lubang pori yang sangat halus untuk bernafas.
* mencuci bersih kulit dalam masa yang sama menjauhkan bacteria dari menghinggapi botol skincerity

2. BAHAGIAN YANG MENYERAP


-Vitamin E organic merupakan nutrisi yang dapatmenaikkanproduk penjagaan kulit kegemaran anda.
Vitamin ini jugalah yang sangat membantu pengguna-pengguna skincerity dalam penjagaan kulit mereka walau langsung tidak menggunakan produk lain.

 -Vitis Vinifera (grape seed oil) bahan yang sangat kuat untuk melegakan tisu-tisu yang rosak dan meningkatkan kelembapan kulit.
Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins,yang mane sangat berguna untuk menghapuskan kesan kekeringan akibat mata hari dan mengurangkan kerosakan radikal bebas

-Lembapan semulajadi
Apa yang mengangkat prestij skincerity ialah teknologi yang digunakan


di mana bendalir badan kita sendiri digunakan semula menjadi agen aktif yang menghalus dan melembutkan kulit yang kering dan kulit yang matang(aging skin).